Nyttige links

RING TIL OS

Tel.     +45 58 84 12 34

Nyttige links

UDENRIGSMINISTERIET um.dk

Skal du have visum og hvilke

krav stiller landene til vores pasgyldighed?

Læs grundigt rejsevejledninger og anbefalinger, inden du rejser.

Den rejsende har selv ansvaret for korrekt rejsehjemmel.

Rejsekontoret vejleder i forbindelse med køb af rejse.

Rejser du til USA, Canada eller Australien?

Til bl.a. disse tre lande kan du elektronisk søge forhåndsgodkendelse for indrejse, hvis dit ophold er for turist-, familie- eller forretningsbesøg og under et vist antal måneder. Det koster et mindre gebyr, og det er vigtigt at benytte de korrekte links til de tre landes indrejsemyndigheders officielle og sikrede hjemmesider.

USA har pr. 21. januar 2016 indført nye visum- og indrejseregler for rejsende, der har været i Etiopien, Irak, Iran, Syrien og Yemen eller har dobbelt statsborgerskab i f.eks. Danmark og et af de nævnte fire lande. Man kan ikkesøge ESTA, men skal kontakte USAs Ambassade.

Disse nugældende officielle links kan kopieres over i et nyt browservindue, eller klik på dem her:

ESTA Forhåndsgodkendelse for indrejse til USA

ETA Forhåndsgodkendelse for indrejse til CANADA

ETA Forhåndsgodkendelse for indrejse til AUSTRALIEN

 

Købes rejsen hos Rejsekontoret, vejleder vi gerne. Vi tager 125kr pr ansøgning, hvis du gerne vil have vores hjælp til proceduren.

VIGTIGT: Lad være med at "Google" ESTA/eTA/ETA - med 99% sandsynlighed dukker nogle hjemmesider op, som ingen autoritet har, og som opkræver alt for meget for din indrejsegodkendelse. Ydermere kommer dine personlige data og kreditkortoplysninger i de forkerte hænder. Vær opmærksom og sørg for at sikre dig sidens autenticitet og sikkerhed.

Rejsekontoret tager forbehold for de ovenfor viste links. De bliver ændret af og til, og vi gør vores bedste for at følge med ændringerne. - Giv os gerne besked, hvis du finder fejl. På forhånd tak for hjælpen.

 

Vaccinationer

Forberedelse er en god ting; pas på dit helbred, sæt dig ind i anbefalede vaccinationer. Rejseklinikken i Charlottenlund, tilbyder gratis professionel rådgivning og 10 % rabat på vaccinationer grundet vores aftale. Medlemmer af sygeforsikringen "Danmark" modtager yderligere refusion af udgift til vaccination.

Sikker Vaccination samarbejder med udvalgte apoteker i Danmark, med uddannede og certificerede vaccinatører. Godkendt af Sundhedsstyrelsen. Som kunde hos Rejsekontoret får du 10% rabat.

 

Opdateret 12. juni 2018

 

 

Find os

Rejsekontoret v/Ulla Møller Andersen

Lammestrupvej 33A, 4140 Borup, Danmark

 

Email: uma@rejsekontoret.dk

Tel.  +45 58 84 12 34

Fax.  +45 58 84 12 35

Skype: rejsekontoret

Åbningstider

Mandag-fredag: kl. 09:00 - 17:00

 

Er du på rejse eller har du brug for akut rejsehjælp, ring på tlf. 58841234.

 

Ved personlig henvendelse, venligst aftalt tid på forhånd.

© Copyright. All Rights Reserved